Min handlekurv

Lukk

Retur & bytte

 

Bytte og retur
Du har 14 dager på deg på å bestemme om du ønsker å beholde produktene. Har du mottatt en størrelse som ikke passer, eller du ønsker å bytte i en annen farge eller et annet produkt, så tilbyr vi bytterett.  
Krav for godkjent retur er at plagget oppfyller følgende kriterier: ubrukt, uvasket og sikkerhetsetikett skal fortsatt være ubrutt. Du er selv ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss, i god stand. Skader som kan oppstå i postgangen, må unngås ved å pakke varen forsvarlig, og i god nok emballasje. Hvis pakken forsvinner eller blir skadet må du ta kontakt med fraktselskapet du har sendt varen med.
Ved bytte og retur fyller du inn returetiketten som fulgte med forsendelsen, har du ikke mottatt returetikett så legger du ved en lapp med ditt navn, ordrenummer, og ønsker størrelse/farge/vare du vil bytte til.
Ved angrerett og bytte belastes et fraktgebyr på kr 99,-

Angrerett
Vi tilbyr angrerett i henhold til angrerettsloven, men 14 dagers full rett til å angre ditt kjøp. Hvis du vil benytte deg av angreretten må vi ha beskjed innen 14 dager fra du har mottatt varen og all informasjon. Du blir selv ansavarlig for alle returkostnader som måtte påbeløpe, samt at varen(e) kommer trygt tilbake til vårt lager.

NB! Angreretten gjelder ikke på varer som spesiallaget utifra dine egne valg. Vær derfor nøye med å velge riktige mål ved bestillingsvarer, da de blir håndlaget utifra dine ønsker. 

 

Feil eller mangler ved varen?
Hvis du har mottatt en feilvare, ber vi deg vennligst ta kontakt med oss på mail kontakt@pinkyswear.no
Oppgi ordrenummer og en beskrivelse av feilen/bilde, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Pakken sender du tilbake til vårt lager;
Pinkyswear AS
Skovveien 2

0257 Oslo

Så fort vi har mottatt din pakke vil vi sende ut en ny vare, og sporingsnummer vil sendes på mail.
Du vil selv bli ansvarlig for alle returkostnader.
Av hygieniske årsaker tilbyr vi ikke bytte på badetøy/undertøy.
Har du spørsmål? Bruk kontaktskjemaet eller send oss en email på kontakt@pinkyswear.no

HEI!

Join our mailing list